Няколко скандала са съпътствали дербито между ЦСКА и Ботев (Пловдив)

...
Няколко скандала са съпътствали дербито между ЦСКА и Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА скочи на юноши на Ботев заради песни за Литекс

Няколко абсурда са съпътствали дербито сред ЦСКА и Ботев (Пловдив) от Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се организира в Панчарево, а " канарчетата " печелят с 2:1. След фаул на Тодор Петков в продължението на мача е зародила препирня сред бащата на футболиста на Ботев Слави Шопов и шефа на школата на " алените " Стефан Яръмов, написа Glas.bg. Родители и управлението на ЦСКА поискали съдията да изгони Петков, само че откакто арбитърът не направил това, а посочил жълт картон, разправиите почнали.

След успеха от съблекалнята на гостите се чули викания " И преди, и в този момент, Литекс стана ЦСКА! ". Това безусловно вбесило Яръмов, който влязал в съблекалнята и се скарал на гостите. Първо попитал юношите на Ботев знаят ли кой е той, а по-късно им декларирал, че преди Ботев постоянно падал от тимове, които той управлявал. Родители на деца от ЦСКА пък споделиха пред Glas.bg, че са останали разочаровани от виковете на " жълто-черните ". Яръмов пък попитал играчите на Ботев: " Когато играете в Разград, по този начин ли пеете или стоите спокойно? ", описват участвали на разправията. 

След това пък Яръмов заплашил, че ще прати една от ултрас групировките на ЦСКА да посрещне съдиите, от които не бил удовлетворен. За благополучие свадите и заканите, пристигнали след неспортсменската демонстрация на играчите от Ботев, останали единствено планове, само че не и действителни дейности. Родители на деца от ЦСКА споделиха, че в никакъв случай не биха разрешили на своите отрочета да пеят, че Ботев е Металик (Сопот). Те изрекоха разочарованието си от държанието на играчите в жълто-черно след мача.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР