Няколко сигнала е получила полицията по случая с двойното убийство

...
Няколко сигнала е получила полицията по случая с двойното убийство
Коментари Харесай

Полицията проверява сигнали на граждани за намерените тела край Негован

Няколко сигнала е получила полицията по случая с двойното ликвидиране край с. Негован през последните дни, те са тествани, само че нито един от тях не е довел до резултат. Разследването по случая още продължава, а откакто бъдат подготвени резултатите от експертизите и идентифицирането на телата, полицията ще може да добие по-ясна визия за случилото се и за причинителя.

Това сподели заместник-директорът на Главна дирекция " Национална полиция " старши комисар Николай Хаджиев в изявление за " 24 часа ".

Вчера проверяващите потърсиха съдействието на жителите за установяването на самоличността на жена на хипотетична възраст 45 - 55 години и мъж на възраст сред 65 и 75 години и разгласиха фотоси на облекла, по които могат да бъдат разпознати.

Телата бяха открити край водоема на софийското село Негован на 18 август. По първична оценка откритите остатъци са престоели във водоема най-малко към месец.

Хаджиев разяснява и последните разкрити случаи на телефонни измами при взаимната работа с румънската полиция и сподели, че измамите са намалели с 33% след ареста на румънска незаконна група през май. Тогава петима души бяха предадени на българските управляващи на граничния пункт на Дунав мост, откакто са арестувани в границите на профилирана интервенция. Арестуваните са част от една от най-големите проведени незаконни групи, занимавала се с телефонни измами, в София, Велико Търново и Румъния.

Престъпленията за първите 7 месеца са по-малко в цялата страна и разкриваемостта се подвига, регистрира също комисар Хаджвиев. Кражбите са били най-честите действия по морето - към 40-50% от всички закононарушения.

Извършителите били най-много българи, в редки случаи закононарушения са правили и поданици на някогашни руски страни. В регионалните дирекции във Варна, Бургас и Добрич има спад на кражбите съгласно данните към 31 юли, заяви Хаджиев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР