Няколко шеговити престрелки наблюдаваме тези дни между двойката от сериала

...
Няколко шеговити престрелки наблюдаваме тези дни между двойката от сериала
Коментари Харесай

Актьори от „Приятели” си разменят шеги в инстаграм

Няколко шеговити „ престрелки ” следим тези дни сред двойката от сериала „ ” - Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър. Всичко стартира със фотография под душа, която Анистън разгласява в профила си. На нея актрисата е с тил към камерата и с пяна в косата. Феновете на Дженифър реагирага стремително, като имаше даже догатки, че фотографията е обвързвана с линията за хубост, която актрисата стартира.

 
 Нова изборна прогноза и друго нареждане на партиите 8 септ 2022 | Ново социологическо проучване на " Маркет линкс " показва различни резултати в настройките на българите за...               

 

Дейвид Шуимър пък реагира на поста на Дженифър с... нов пост. Той също публикува снимка, на която театралничи гол под душа, само че със стичаща се пяна по лицето му.
               

 

Тази замяна на смешки сред Дженифър и Дейвид  идва откакто двамата трябваше да разясняват слуховете, че са имали сантиментални връзки и отвън екрана. Тези клюки бяха подбудени след едно тяхно самопризнание, че по време на фотосите на сериала всеки един е бил скрито пристрастен по другия. Екранната двойка бързо постави завършек на спекулациите и отрече в миналото да са били близки в действителния живот.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР