Няколко седмици след внезапната смърт на Виолета Донева, вече е

...
Няколко седмици след внезапната смърт на Виолета Донева, вече е
Коментари Харесай

Задържаха за постоянен арест обвиняемата за смъртта на актрисата Виолета Донева

Няколко седмици след неочакваната гибел на Виолета Донева, към този момент е известно кой е арестуван за убийството ѝ. Припомняме ви, че актрисата беше открита мъртва в жилището си, откакто няколко дни не отговаряла на позвъняванията на околните си. Тогава бе извикана полицията, която открила, че е разкрила безжизненото тяло на Донева в дома ѝ.

Версията за ликвидиране е била сложена изрично, защото по натрупа е имало следи от принуждение. Дни по-късно стана ясно и кой е основният обвинен за безмилостното действие и това е внучката на актрисата - 18-годишната Ивет Стайкова. Днес тя бе отведена в съда под ескорт, а прокуратурата изиска непрекъснат арест и мярка за неотклонение, защото по преценка на магистратите, момичето е в положение да извърши и последващо действие и съставлява заплаха за обществото.



Според формалната информация, Ивет има душевен проблеми и е лежала в клиники най-малко 4 пъти. Също по този начин е имала взаимозависимост към опиати и юристът изиска да бъде освидетелствана. 

" Баба ми беше една от най-близките ми родственици. Искам да почета паметта й и да продължа образованието си ", съобщи 18-годишната Ивет Стайкова на делото.

18-годишната е наръгала с нож Виолета Донева неведнъж в региона на главата, шията и гръдния панер. Актрисата издъхнала в резултат на кръвозагуба, а гибелта ѝ е била мудна и мъчителна. Разследването по случая продължава. 



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР