Няколко седмици след атентатите, които отнеха човешки животи в Барселона,

...
Няколко седмици след атентатите, които отнеха човешки животи в Барселона,
Коментари Харесай

Кошмари от убийството на Самоковеца се върнаха в сънищата на Цеци Красимирова

Няколко седмици след атентатите, които лишиха човешки животи в Барселона, манекенката Цеци Красимирова още не може да си откри място. Красавицата, която претърпя едно нападение и още пази белезите на патрона, който насмалко не лиши живота й, е в нечовечен стрес. За пръв път след толкоз години моделката още веднъж почнала да сънува кошмари и се оплакала, че я успокоява само бягството измежду природата и обичаните й хора, научи HotArena.

След атентатите на една от централните улици в Барселона, Красимирова още веднъж си спомнила моменти от кошмарното си минало. Седмици след тях тя сънувала мемоари от преживения пъкъл на площада в Амстердам, където бе покушението против Косьо Самоковеца. Навестили я страшните кошмари, които толкоз години се опитвала да погребе дружно с любовта си към гангстера. За пръв път Цеци се замислила, че където и да живее, в никакъв случай няма да се усеща в цялостна сигурност. Да, превъзходната й къща в влиятелен квартал, подредена с доста улеснения, й давала известна сигурност. Домът й бил с панорама към морето и всяка заран Красимирова започвала с чаша фреш на прозореца, загледана в безбрежната простор.

Все по-често обаче се замисляла дали Западна Европа е задоволително несъмнено место за нея и детето й, а мисълта да се върне назад в България, постоянно я навестявала, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР