Няколко руски представители на изкуството се простиха с почетните си

...
Няколко руски представители на изкуството се простиха с почетните си
Коментари Харесай

Путинистът Киркоров в черния списък на Киев, отнеха му званието народен артист на Украйна“

Няколко съветски представители на изкуството се простиха с почетните си звания „ национален и заслужил актьор на Украйна ", оповестиха организациите, цитирайки формален Киев. Без упоменатите трофеи ще останат Филип Киркоров, Игор Крутой, Светлана Лобода и други. Близките връзки сред Филип Киркоров и съветския президент Владимир Путин са една от най-обсъжданите тематики през последните години, изключително на фона на обстоятелството, че Киркоров скапе връзките си с екссъпругата си Алла Пугачова затова.

Певецът с български генезис е заслужил деятел на изкуствата на „ самостоятелна Република Крим " от 2000 година и национален актьор на Чеченската република от 2006 година През 2008 година той стана национален актьор на Русия, по-късно през същата година – на Украйна. През 2021 година получи персонално от Путин медал „ за огромния принос в развиването на естрадно изкуство “.

По-рано стана ясно, че Филип няма да бяга от Русия. Според близки до краля на попа той е в родината си и не има намерение да последва образеца на Пугачова, която дружно със брачна половинка си Максим Галкин отпътуваха за Израел. За разлика от тях Киркоров е в страната и всяка седмица се снима в съветското издание на шоуто „ Маската “, предавано от НТВ. Нещо повече – изпълнителят има три грандиозни концерта в Москва – на 28, 29 и 30 април, излиза наяве от билбордовете в столицата.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР