Няколко ремонта по столични улици и булеварди стартират от днес.

...
Няколко ремонта по столични улици и булеварди стартират от днес.
Коментари Харесай

Ремонтни дейности променят движението в София от днес

Няколко ремонта по столични улици и булеварди започват от през днешния ден. Ще се работи по бул. “Васил Левски ” - сред ул. “Граф Игнатиев ” и кръстовището при Софийския университет, до края на юли.

-Движението ще е в двете посоки в едно платно, ще бъде затруднено в допълнение и поради ремонта на Графа и построяването на станцията от третия лъч на метрото на Попа.

-От 1 юли стартира и ремонт на част от релсовия път по бул. “България ” при кръстовището с бул. “Гешов ”. Заради това трамвай № 7 става рейс.

-От на следващия ден започват и реконструкциите към храм " Св. Александър Невски ", градинките “Кристал ” и “Св. Климент Охридски ”

-От през днешния ден до 15 юли се трансформира придвижването поради ремонта на столичната ул. " Граф Игнатиев ". Забранява се влизането на пътни транспортни средства - по южната половина от пътното платно на бул. „ Витоша ” в кръстовището му с ул. „ Алабин ”, в сектор с дължина от 12 м. Движението през кръстовището ще се прави в една пътна лента, в посока от ул. „ Цар Калоян ” към бул. „ Христо Ботев ", както и през кръстовището на ул. „ Солунска “ и ул. „ Ангел Кънчев ”.

-Променя се посоката на придвижване на транспортни средства по ул. „ Иван Денкоглу ” в сектора от ул. „ Цар Асен I “ до ул. „ Ангел Кънчев ”, като посоката на придвижване е към ул. „ Ангел Кънчев ”.

-От през днешния ден до 15 август пък се не разрешава влизането на транспортни средства: - по южната половина от пътното платно на ул. „ Алабин ”, в сектора от бул. „ Витоша ” до ул. „ Граф Игнатиев ”. Движението ще се прави в една пътна лента, в посока от ул. „ Цар Калоян ” към бул. „ Витоша ” в същия сектор.

-Без коли ще е и по ул. „ Граф Игнатиев ” в сектора от ул. „ Алабин ” до ул. „ Княз Александър I ” и в сектора от ул. „ Княз Александър I ” до ул. „ Георги Раковски ”; по ул. „ Солунска ” в сектора от ул. „ Ангел Кънчев ” до ул. „ Граф Игнатиев ”.

-Възстановява се посоката на придвижване по ул. „ Иван Денкоглу ” в сектора от ул. „ Цар Асен I “ до ул. „ Ангел Кънчев ”, като посоката на придвижване е към ул. „ Цар Асен I “.

-Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „ длъжностен абонамент ” по ул. „ Солунска “ от ул. „ Ангел Кънчев “ до ул. „ Граф Игнатиев ”.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР