Няколко началници на полицията в Ню Йорк са изправени пред

...
Няколко началници на полицията в Ню Йорк са изправени пред
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Ню Йорк е критикуван от щатската съдебна система за погрешно идентифициране на съдия в противоречива публикация в социалните медии

Няколко началници на полицията в Ню Йорк са изправени пред рецензии от правосъдната система на щата, откакто са разпознали неправилно арбитър в спорна обява в обществените медии който я упрекна, че е пуснала „ див звяр “ да се разпусне по улиците на града.

Епизодът бележи извънредно обществен спор сред правосъдни чиновници и полицейски ръководители на града, които рядко преследват заседаващи съдии име.

В обява, изпратена от неговия формален X акаунт във вторник, началникът на патрула на полицията в Ню Йорк Джон Чел назова арбитър от Върховния съд на щата, като написа, че тя „ не си е свършила работата “, когато е наредила освобождението на мъж, за който полицията споделя, че е рецидивист в границите на градската директна система.

„ Тя освободи див звяр назад в общността, който може да е в идващия ви трен или да върви пешком улиците на нашия град, търсейки идната си жертва, " продължи той.

Началникът на патрула на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР