Няколко месеца след края на брака между Дженифър Анистън и

...
Няколко месеца след края на брака между Дженифър Анистън и
Коментари Харесай

Любовен триъгълник: Селена Гомез заби бившия на Дженифър Анистън, актрисата побесня

Няколко месеца след края на брака сред Дженифър Анистън и Джъстин Теру режисьорът беше видян с певицата Селена Гомез. Ако слуховете са правилни и двамата в действителност имат спекулация, това би бил сериозен удар за Анистън, която е близка другарка със Селена, оповестява „ Сън “.

Актрисата от „ Приятели “ по никакъв начин не се зарадвала на фотосите на Селена и Джъстин, които се забавляват из Лос Анджелис. Тя поискала пояснение от своята приятелка за това какъв брой съществени са връзките им.

Източник, непосредствен до Селена, описа, че Дженифър се обадила на певицата и „ не беше прелестен диалог за Селена, която остана смутена. Дженифър се обадила да попита за какво тя излиза с Джъстин, тъй като се почувствала предадена “.

„ Тя беше близка със Селена от няколко години и я взе под крилото си. Но е ясно, че Джен е афектирана, което в действителност засегна Селена “, добавя източникът.

На концерт на Тайлър Суифт в Лос Анджелис Селена загатна за влошените си връзки с Дженифър: „ Тя беше една от най-хубавите ми приятелки, тъй като като човек в никакъв случай не е осъждала нито едно решение, което съм вземала. Винаги ме приветстваше там, където съм, окуражаваше ме, когато нямаше защо “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР