Няколко месеца, след като роди втория си син, Галена се

...
Няколко месеца, след като роди втория си син, Галена се
Коментари Харесай

Резил! Без фотошоп шкембето на Галена е като на готвачка в училищен стол

Няколко месеца, откакто роди втория си наследник, Галена се завърна с гръм и тропот на сцената, само че и с няколко кила върху фигурата си, които не може да смъкна. Поради тази причина в обществените мрежи почитателите я назовават „ тюлен “. Дори потегли слух, че певицата има намерение да спре участията си, до момента в който не влезе в мечтаната форма. Но евентуално това е останало в областта на положителните пожелания. Наблюдателен четец на HotArena изпрати фотография съпроводена със следния коментар:

„ Знам, че е родила и така нататък, само че просто видях фотография с нейна фенка и съм в потрес... не за друго, а тъй като в страницата й се качват други, обработени, фотоси на които очевидно е в топ форма както и от участия “.



Действително разликата сред необработените фотоси на Галена и тези минали през фотошоп е фрапантна. На въпросния кадър изпълнителката е с шкембе и гъз като на готвачка в учебен стол. Крайно време е звездата да вземе незабавни ограничения и да се отърве от досадните килограми, както и от рецензията на почитателите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР