Няколко месеца след като беше уволнен заради скандални туитове в

...
Няколко месеца след като беше уволнен заради скандални туитове в
Коментари Харесай

„Дисни“ отново нае уволнения режисьор Джеймс Гън

Няколко месеца откакто беше уволнен поради скандални туитове в предишното, Джеймс Гън още веднъж е нает от компания " Дисни " като режисьор и сценарист на " Пазители на галактиката 3 ", съобщи Асошиейтед прес.
 
Новината, публикувана първо от уеб страницата Дедлайн, е доказана от представители на " Дисни " и Гън , който беше режисьор и сценарист на първите два кино лентата от поредицата " Пазители на галактиката ".
❤️
— James Gunn (@JamesGunn) Джеймс Гън беше уволнен от " Дисни " през юли 2018 година поради туитове в предишното, в които се майтапи на тематики като педофилия и обезчестяване. Президентът на компанията Алън Хорн тогава съобщи, че изявленията на режисьора са в прорез с полезностите на " Дисни ".

 
Гън след това се извини за скандалните си туитове, наричайки ги " неудобен опит да бъда провокативен ".
 
Мнозина стачкуваха енергично против уволнението на Джеймс Гън . Звездите на " Пазители на галактиката ", измежду които Крис Прат , Брадли Купър , Зоуи Салдана , Вин Дизел , написаха отворено писмо в отбрана на режисьора, напомня организацията.

 
" Въпреки че не поддържам неуместните му смешки отпреди години, той е добър човек ", съобщи Крис Прат.-->
 
В изказване Джеймс Гън благодари за засвидетелстваната му през последните месеци поддръжка и за предоставената му от " Дисни " опция още веднъж да работи над поредицата.
 
От компанията не показват по кое време ще стартират фотосите за " Пазители на галактиката 3 ". Първите два кино лентата от поредицата осъществиха над 1,5 милиарда $ в интернационалния бокс-офис.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР