Няколко месеца преди мистичната си и внезапна кончина Людмила Живкова

...
Няколко месеца преди мистичната си и внезапна кончина Людмила Живкова
Коментари Харесай

Индийски шаман подкокоросвал Людмила Живкова да свали Тодор Живков от власт

Няколко месеца преди мистичната си и неочаквана кончина Людмила Живкова отпътувала за Индия, с цел да обиколи местата, свързани с нейния кумир.

Поклонническата й аудиенция там траяла 10 дни – от 19 до 27 февруари 1981 година. Разбира се родната преса отразила единствено формалната част от програмата на алената принцеса, а за окултните й действия не се споменавала и дума.

Посещението й там е по покана на Република Индия за откриването на изложбата „ Тракийското изкуство по българските земи “ и сключване на нова стратегия за културен продан сред двете страни.

Изданието „ Работническо дело “ единствено незадълбочено загатнало за визитата на Людмила Живкова в Ауровил – селището-мост сред предишното и бъдещето, където можели да живеят хора, подготвени да служат на Божественото. Там щерката на Тато засадила 1300 рози – колкото били годините на България по това време. Още толкоз цветя занесла на гроба Шри Ауробиндо в траурния парк на Пондичери.

Част от делегацията за поклонническия тур била и сестрата на тв режисьорката Васа Ганчева – популярната преводачка Вера Ганчева. Вера била освен съученичка, а и първа другарка на Татовата дъщеря. По отношение на медитацията в селището тя споделя, че в никакъв случай не би се подложила на такова нещо, както и че виждала не хора, а черупки, изпразнени от наличие.

Вера Ганчева разкрива, че в Индия, Людмила Живкова посетила и други секти. На преобладаващата част от рандевутата с братствата, алената принцеса била придружавана само от гарда си Димитър Мурджев.

Той останал най-изумен от визитата на Татовата дъщеря при застрашителен махатма. Описва го като възрастен мъж с неизмеримо лъчение – приличал на човек от отвъдното. С него Людмила се видяла в първокласен хотел, само че на срещата не бил позволен даже бодигарда й, на който било подредено да чака пред вратата на жилището.

Служителят на Управление безопасност и охрана (Пето управление н споделя в мемоарната си книга, че понякога се чували някакви звуци от стаята, наподобяващи на песнопения, след които алената принцеса напряко сияела. След тази среща тя била напълно друг човек и останала такава до кончината си.

Интересен факт е, че преди 1981 година, Людмила Живкова има и още две визити в Индия. При едно от тях делегацията била ръководена персонално от Тодор Живков.

Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР