Няколко месеца Нора Недкова имаше любовник от турски произход, но

...
Няколко месеца Нора Недкова имаше любовник от турски произход, но
Коментари Харесай

Богат любовник изхвърли като парцал Нора Недкова!

Няколко месеца Нора Недкова имаше ухажор от турски генезис, само че връзката им към този момент е завършила, писа "Уикенд ".

Заможният господин бил публично привързан, само че зад тила на брачната половинка си въртял няколко хубавици едновременно. Родната плеймейтка бързо му омръзнала и най-после ѝ бил шута, като секнал и финансовите приходи към нея.

Блондинката сполучливо смучеше парите на досегашния си покровител, само че щастието ѝ не продължи дълго. Той бил женен за друга, само че това не му пречело постоянно да мачка чаршафите с еротичния модел. Нора прекарваше много време в Истанбул, с цел да се вижда с любовника си, само че откакто я зарязал, пътуванията й до турския мегаполис секнаха.

Приятелки на Недкова издават, че тя била доста смутена от раздялата. Докато излизала с богаташа, русокоската не вадела и лев от личния си джоб, а за почивките й по първокласни курорти плащал любовникът. Той бил задоволително великодушен, да задоволява капризите ѝ, само че единствено до момента в който поддържала интереса му. Щом му омръзнала, незабавно я натирил, а Нора към този момент се оглеждала за нов спонсор.

Най-обидно било, че варненката била изхвърлена позорно – напряко като парцал. След гръмък скандал поради фасоните ѝ, турчинът я изхвърлил измежду нощ от хотелската си стая и даже я предиздвикал да смъкна от ръката си часовник "Шанел " за 10 бона, който персонално ѝ бил купил месец по-рано. Говори се, повода да загуби надзор бил, че хванал палавата Нора да си написа sms-и с негов другар.

На Нора не ѝ върви с мъжете и тъкмо когато била най-отчаяна, плеймейтката срещнала последния ухажор. Завързали контакт около общи другари и първоначално поддържали връзка от разстояние. Той няколко пъти пътувал да София, с цел да я види, а след това тя му гостувала в Турция, само че и тази връзка към този момент е в историята.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР