Няколко мандата ГЕРБ управлява с гласовете на гласувалите срещу тях.

...
Няколко мандата ГЕРБ управлява с гласовете на гласувалите срещу тях.
Коментари Харесай

Цитат на деня: ГЕРБ управляват с гласовете на гласувалите срещу тях

Няколко мандата ГЕРБ ръководи с гласовете на гласувалите против тях. Първо беше Яне Янев, който щеше да уволнява Борисов. След това беше Републиканския блок, а в този момент са патриотите. Това сподели през днешния ден по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев.

Според него това ще бъде по този начин и при последващи избори, а като евентуален нов сътрудник на ГЕРБ Кутев видя партията на Слави Трифонов, в случай че влезе в Народното събрание.

Антон Кутев счита, че Българска социалистическа партия не би работила по този метод и по тази причина има потребност от водач, който да я изведе до победа на изборите и разширение на въздействието.

Коментирайки вчерашният пленум на левицата, той уточни, че е вярно да има директен избор на водач, само че това което липсва са правила за отзоваването на водача. Що се отнася до новия началник на КПКОНПИ Сотир Цацаров, Кутев разгласи, че са 7 години той е посочил, че не пипа надълбоко в политическата система и комфортен за ръководещите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР