Няколко магистрали във Франция отново осъмнаха блокирани от жълтите жилетки.

...
Няколко магистрали във Франция отново осъмнаха блокирани от жълтите жилетки.
Коментари Харесай

„Жълтите жилетки“ ще блокират центъра на Париж за Нова година


Няколко автомагистрали във Франция още веднъж осъмнаха блокирани от " жълтите жилетки ". В Париж, Бордо, Тулуза, Нант, Лион са оповестени протестни демонстрации. Организирани в обществените мрежи, протестиращите против държавното управление готвят изненадващи акции. Някои оферират протест пред постройките на малките екрани, с цел да оказват напън върху медиите, други са се пробвали да обхванат в лятната президентска резиденция на френската Ривиера, съобщи БНР.

Протестната стратегия на " жилетките " ще оживява Франция и по Нова година. В новогодишната вечер те възнамеряват да се съберат на бул. " Шанз Елизе ". " Животът ни е празник, по тази причина няма да ни разрушите " - гласи насловът на митинга, от който към този момент се интересуват 60000 души. 

" Весел празник, Макрон " - зове лозунгът на протестиращите в Тулуза, които настояват, че ограниченията, оповестени до момента от президента, не дават отговор на упованията им. 

Силите на реда ще бъдат оптимално мобилизирани, с цел да предотвратят безредиците и да бдят по едно и също време над митинга и празничните събития.   
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР