Няколко кутии на Amazon и модерен телевизор в ъгъла на

...
Няколко кутии на Amazon и модерен телевизор в ъгъла на
Коментари Харесай

Вътре в капсулата на времето от 70-те с 5 легла за продажба с невероятни гледки - и не е изнудване

Няколко кутии на Amazon и съвременен тв приемник в ъгъла на хола са единственият подарък за времето интервал в този незабравим дом.

От шарените килими и датските мебели от средата на века до внушителния набор от сувенири от Доктор Кой и плакати на Том Бейкър, разходете се из стаите на полу-на ръба с пет кревати на националния парк Eryri е като да се скитате 50 години обратно във времето. Живата капсула на времето наподобява по този начин, като че ли не е докосвана от 70-те години на предишния век.

Кацнал на устието на река Конуи покрай Глан Конуи, Северен Уелс, къщата за 260 000 английски лири може да се похвали и с невероятна панорама към околните върхове на Сноудония. Снимките демонстрират натоварените му килими и тапети, до момента в който банята е украсена със зелени шарени плочки.

Грандиозна спалня, отрупана със сувенири, в това време наподобява като парадайс за почитателите на научната фантастика, цялостна с реплики на Daleks, модели и облепена с плакати на герои от хитовото шоу на BBC през 70-те години, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР