Няколко кметства в Германия бяха евакуирани във вторник заради имейли,

...
Няколко кметства в Германия бяха евакуирани във вторник заради имейли,
Коментари Харесай

Няколко кметства в Германия бяха евакуирани заради бомбени атаки

Няколко кметства в Германия бяха евакуирани във вторник поради имейли, заплашващи за готвени бомбени офанзиви, заяви полицията. Полицията удостовери, че са били наранени кметствата в Аугсбург, Кайзерслаутерн, Гьотинген, Нойнкирхен и Рендсбург.
Силите на реда ревизират зоните към постройките за подозрителни предмети, само че към момента нищо не са разкрили. Подателят на заканите остава неидентифициран. Евакуацията също е засегнала трафика на някои места, в това число в Гьотинген, където публичният превоз е бил отклонен от маршрута към кметството, съобщи БГНЕС. По същия метод в Аугсбург някои трамвайни и автобусни линии са спрени.
Последната бомбена опасност пристигна, откакто над 100 заплашителни писма бяха изпратени от крайнодесни симпатизанти на юристи, политици, публицисти и даже поп звезда. Някои от имейлите съдържаха закани за гърмежи и против живота на получателите или даже хвалби, че подателите имат оръжия и биологични оръжия, оповестиха немските медии. Полицията удостовери, че проверява заканите.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР