Няколко жестоки удара под кръста трябва да понесат приятелите от

...
Няколко жестоки удара под кръста трябва да понесат приятелите от
Коментари Харесай

Ужас! Арестуват Асен От „софия – Ден И Нощ“

Няколко жестоки удара под кръста би трябвало да понесат приятелите от „София – Ден и Нощ ” в идващите епизоди на риалити сериала тази седмица от понеделник до петък. Цяла стихия от неприятности следва за младото семейство на Симона и Асен.

Сякаш едно зло в никакъв случай не идва единствено. Точно, когато те са шокирани, че би трябвало бързо да се изнесат от квартирата си, най-неочаквано брачният партньор на Мони е задържан от полицията с тежко обвиняване. Какво е то, има ли общо с действителността или е плод на ловка машинация?

Ситуацията е много заплетена и Симона е извънредно обезпокоена. За нейна изненада даже татко й не може да измъкне Асен от ареста на този стадий. Виновен ли е Асен и има ли човек, който въобще може да му помогне? Опасности заплашват и живота на Митко, който катастрофира тежко след всички скупчили се в последно време неприятни събития.

Приятелите се пробват да схванат, каква е повода за злополуката и по какъв начин могат да му оказват помощ да се възвърне. Какво се случва в живота на Митко? Ще успее ли да възвърне силите и вярата си в любовта? Напук на неприятностите в квартирата, ненадейно там се появява усмихнатата Ася.

Пооттърсила се от депресията си след раздялата с Боби, тя желае да възвърне другарските връзки с всички от квартирата. Какви са възприятията й към Боби и каква ще бъде неговата реакция? Как появяването на Ася ще се отрази на новата му връзка с Миленита?
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР