Няколко инцидента са станали в дъждовната сутрин в София. За

...
Няколко инцидента са станали в дъждовната сутрин в София. За
Коментари Харесай

Поредица от ПТП-та в дъждовна София: Мъж се вряза в детска градина

Няколко случая са станали в дъждовната заран в София. За това оповестяват столичани в групата „ Катастрофи в София “ във Facebook.

Млад водач е влезнал с колата си в двора на детска градина в кв. " Люлин ". Има материални вреди по автомобила, както и по оградата на забавачката.

 

 Пиян моторист без брошура катастрофира, возейки 5-годишно дете България 2 мин. Пиян моторист без брошура катастрофира, возейки 5-годишно дете  Фолк певица катастрофира пияна в София България 1 мин. Фолк певица катастрофира пияна в София  Проф. Сотир Марчев: Липсата на сън усилва инфарктите, инсултите и злополуките заран Тази събота и неделя 3 мин. Проф. Сотир Марчев: Липсата на сън усилва инфарктите, инсултите и злополуките заран  Пиян моторист без брошура катастрофира, возейки 5-годишно дете България 2 мин. Пиян моторист без брошура катастрофира, возейки 5-годишно дете  Фолк певица катастрофира пияна в София България 1 мин. Фолк певица катастрофира пияна в София  Проф. Сотир Марчев: Липсата на сън усилва инфарктите, инсултите и злополуките заран Тази събота и неделя 3 мин. Проф. Сотир Марчев: Липсата на сън усилва инфарктите, инсултите и злополуките заран

При различен случай бетоновоз се е блъснал в рейс, пътуващ по линия №79 в столицата, като ПТП-то е станало на бул. " Ботевградско шосе ". Сигналът е подаден в 9:02 часа, оповестява БНР, като се базира на Центъра за незабавна здравна помощ.

На мястото са изпратени две коли за спешна помощ, които са стигнали за 7 минути. Пострадали са две дами – на 60 и на 65 години, които са чакали на автобусна спирка. Те са с леки контузии по ръцете и краката. Не се е наложило да бъдат превозени в болница.

По-късно обаче кръвното налягане на 60-годишната дама се е повишило и тя е превозена с кола за спешна помощ към УМБАЛ " Света Анна ".

На бул. " Ломско шосе " пък са се блъснали две коли. Няма информация за жертви или потърпевши. Щетите са единствено по колите. Причините се обясняват. 

 

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР