Няколко хиляди австралийци излязоха на протест срещу COVID-ваксинацията, докато по-малки

...
Няколко хиляди австралийци излязоха на протест срещу COVID-ваксинацията, докато по-малки
Коментари Харесай

Австралийци протестират срещу ваксинацията

Няколко хиляди австралийци излязоха на митинг против COVID-ваксинацията, до момента в който по-малки групи се събраха да поддържат ограниченията, с които страната доближи едно от най-високите равнища на в света, съобщи Ройтерс.

Почти 85% от австралийците над 16-годишна възраст са изцяло имунизирани против ковид към 19 ноември. И до момента в който имунизацията в страната е доброволна, щати и територии я направиха наложителна за доста специалности и не разрешиха на неимунизираните редица действия като вечеря на открито или посещаване на концерти.

С крясъци " Свобода, независимост! " и с плакати с надпис " Спрете сегрегацията в този момент! " няколко хиляди стачкуващи против имунизациите минаха през центъра на Мелбърн, вторият по-големина град в Австралия, който бе най-тежко обиден от пандемията.
свързани новини4543на 18.11.2021
Протестиращи имаше и в Сидни, Бризбън и други градове. Няма непосредствени известия за принуждение или вълнения по време на акциите.

Вестник " Ейдж " написа, че на банер в Сидни пишело " Животът ми е подарък от Господ, не от държавното управление ".

Контрадемонстрация с присъединяване на няколко хиляди души се състоя в Мелбърн. Тя бе проведена от " Кампания против расизма и фашизма ", съобщи БНР.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР