Няколко години са били нужни на Силвия Петкова, за да

...
Няколко години са били нужни на Силвия Петкова, за да
Коментари Харесай

Силвия Петкова се кротна, откакто е майка, забрави напълно Калин Врачански

Няколко години са били нужни на Силвия Петкова, с цел да се престраши да се сближи с режисьора Зоран Петровски, с който през днешния ден се радват на сина си Сива. „ За него съм била недостижима, за мен той – неосъществим. Някакво такова ”, споделя актрисата, която наскоро подсети за себе си, участвайки в „ Черешката на тортата ”, видя HotArena.

Силвия и Зоран се срещат през 2011 година Тогава актрисата към момента се съвземала след следващата, само че към този момент дефинитивна разлъка с сътрудника си Калин Врачански. Едва ли й е било тъкмо до нова обич, разясняват в артистичните среди, и въпреки всичко се надявала на такава, само че някак не вярвала, че ще я срещне.

Близо година след раздялата Силвия се взема решение да се отдаде на новата обич, която открива по време на фотосите на сериала „ Под прикритие ”. В петия сезон на крими поредицата актрисата играе профайлър, а Зоран е един от режисьорите на сериала. Двамата се срещнали по време на работата по различен сериал – „ Революция Z ”. От 2011 година обаче, от когато датира познанството им, до фотосите на пети сезон на „ Под прикритие ”, внимавали да не позволяват по-личен контакт.  Тя направила първата крачка, когато със Зоран се засекли в столичен бар. Видяла го да си взима бира и без да му мисли доста, сграбчила своята и отишла при него. Казала му: „ Наздраве! ”, и от този момент не са се разделяли. „ Аз си го изяснявам, че ни е било належащо време, с цел да разберем какво желаеме от индивида до себе си, какво е фамилията за нас... Сега разбрахме, че желаеме едно и също , и за мен това беше знакът, че това е моят мъж! Затова толкоз скоро се появи и синът ни. На третия месец от връзката ни бях бременна ”, коментира Силвия. Тя с усмивка акцентира, че забременяването й било „ планувано доста усърдно даже, осъзнато, мечтано ”. 

Актрисата и мъжът й даже знаят по кое време и къде е станало. „ Разплакахме се и двамата, като разбрахме, че ще имаме дете. Беше доста съкровен миг, мощен. На процедура отпразнувахме първата си годишнина като двойка с едномесечно бебе у дома. Много бързо се разви всичко. И доста сантиментално ”, споделя Силвия, която на 7 юли навършва 31 години, написа " Уикенд ".  Откакто стана майка, Силвия доста се промени. Преди бе определяна като дива и импулсивна, даже смела, защото постоянно ходеше сама на къмпинг. Днес е изрядна стопанка и съвършена майка. В началото й било малко мъчно с готвенето, защото нямала кой знае какви кулинарни умения. За първия таратор, да вземем за пример, който направила, й трябвали 45 минути. Все отново Силвия не се е отказала от къмпингуването и това лято сигурно ще заведе двамата си мъже на някой див плаж на родното Черноморие.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР