Няколко финала ще бъдат заснети за край на хитовия и

...
Няколко финала ще бъдат заснети за край на хитовия и
Коментари Харесай

Ще бъдат ли заснети няколко различни финала на Игра на тронове?

Няколко финала ще бъдат снимани за завършек на хитовия и обичан на милиони почитатели сериал " Игра на тронове " за от HBO да се предпазят от приключване на последния епизод в интернет. Това съобщи в изявление пред в. " Морнинг прът " програмният шеф на телевизионния канал Кейси Бойлс. " Известно ми е, че основателите на сериала снимат няколко версии на финала, с цел да не може никой да знае какво тъкмо ще се случи най-после! ", декларира Бойлс.

Изданието отбелязва, че ще се наложи даже и на актьорите да изгледат последния епизод, тъй като и те няма да знаят с кой тъкмо край ще завърши поредицата, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Снимките на осмия сезон на " Игра на тронове " ще стартират през октомври. Последната серия на предходния сезон беше излъчена на 27 август 2017 година. Тя стана най-популярната за цялата история на сериала. Излъчването беше съпроводено с доста предварителни приключвания в интернет на обособени епизоди. Хакери успяваха да обхванат в системите на HBO и да пуснат в мрежата или цяла серия, или нейното наличие.Но за най-големия гаф си беше отговорен самият ефирен канал, в случая HBO Spain. Той по простъпка пусна в ефир шестата серия няколко дни преди премиерата ѝ, напомня организацията.

" Истина ли е последният слух за снимането на няколко финала, който се популяризира като див огън измежду почитателите на " Игра на тронове ", или е единствено слух? ", разясняват създателите на уеб страницата Vanity Fair, които наблюдават шоуто интензивно в последната година. " Троновете " при всички случаи няма да са първото предаване, което да го стори ", напомнят те, сочейки за неотдавнашен образец сериалът " Живите мъртви " от 2016 г. 

" Има един казус HBO да отделя в допълнение време и пари да разиграва любопитните почитатели. Звездата Кит Карингтън разяснява в Jimmy Kimmel Live!, че от сериала един път са прекарали 15 часа, с цел да снимат три подправени подиуми, с цел да забудят шпионските дромове, циркулиращи над място за снимане на продукцията ", продължава изданието. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР