Няколко факта. Това, че областният управител е върнал едно решение

...
Няколко факта. Това, че областният управител е върнал едно решение
Коментари Харесай

Ето 6 лъжи на Бонев за комисиите в СОС: Контрера

" Няколко обстоятелството. Това, че регионалният шеф е върнал едно решение не значи, че то е нелегално, незаконосъобразно. Само съдът се произнася по тези въпроси. Действията на Областния шеф са форма на административен надзор над решения на самостоятелен орган. Дали това е вярно като процедура - не мисля ", разяснява общинският консултант Карлос Контрера.

" Председателят на групата на ППДБСС Борис Бонев не спря да бълва лъжи по тематиката. Първо - предложенията за поименен състав на ППДБСС са по листата, който той и Бойко Димитров (ДБ) дадоха на консултациите. Предполага се, че са питали хората, преди да го дадат. Второ - ППДБСС в никакъв случай не са имали болшинство в непрекъснатите комисии. Лъжа е, че посредством нарастване на броя членове на комисиите им се е лишило болшинството. Евтина неистина ", обосновава с обстоятелства обстановката в СОС общинарят от Вътрешна македонска революционна организация.

Карлос Контрера в детайли изброява и други условия към патовата обстановка в Столична община, провокирана от умишлените дейности на представители на ППДБСС:

" Трето - предложенията за увеличение на броя членове по комисии се одобри единомислещо на консултациите. Мисля, че за транспортна комисия даже ППДБСС го предложиха.

Четвърто - отчетът съм си го писал аз на база на предложенията на ППДБСС, ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Възраждане, Има Такъв Народ, Синя София и самостоятелния Иван Алексиев. Тези оферти се дадоха на консултациите. Докладът ми отразява резултатът от консултациите като поименен състав. Имам имейл от Борис Бонев за техните оферти.

Пето - само ППДБСС не бяха подготвени, нищо че часове преди този момент в залата на СОС твърдяха, че са.

Шесто - отчетът ми беше импортиран към 18.00ч., тъй като Председателят на СОС Цветомир Петров отхвърли да внесе негов отчет, нищо че беше подготвен и си го държеше в досието. Кой е саботьорът в този момент? ".

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация приключва позицията си с остри думи към сътрудниците си от ППДБСС:
" Иначе откъм приказки го докарват по медиите, само че откъм резултат са кръгла нула, да не кажа 00 ".

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР