Няколко експлозии се чуха тази сутрин в украинската столица, точно

...
Няколко експлозии се чуха тази сутрин в украинската столица, точно
Коментари Харесай

Нови експлозии! Русия атакува Киев с камикадзета

Няколко детонации се чуха тази заран в украинската столица, тъкмо една седмица след съветските удари по Киев, оповестиха публицисти на Франс прес.

Три поредни детонации се чуха към 6:35 ч., 6:45 ч. и 6:58 ч. Сирените за въздушна паника се включиха малко преди първата детонация. Киев беше ударен тази заран от дронове камикадзе, заяви началникът на украинската президентска администрация Андрий Ермак в „ Телеграм “, съобщи Ройтерс.

Кметът на Киев Виталий Кличко сподели, че са изумени няколко жилищни здания и на място към този момент има избавителни екипи, съобщи Българска телеграфна агенция.

Миналия понеделник съветски бомбардировки с мащаб, какъвто не беше регистриран от месеци, удариха Киев и други градове в Украйна, отнемайки живота на най-малко 19 души, а ранените бяха 105. На идващия ден Русия, която в последно време търпи многочислени военни неуспехи, продължи бомбардировките, само че с по-малък мащаб, и порази намиращи се надалеч от фронта енергийни уреди в Западна Украйна.

Ударите бяха нанесени в отговор на детонация, която унищожи отчасти съветския мост в Крим, който е от огромно стратегическо значение, показва Агенция Франс Прес. Миналия петък съветският президент Владимир Путин изрази удовлетворение от тази масирани удари и сподели, че нови сходни бомбардировки по украински градове „ за момента “ не са нужни.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР