Няколко души бяха ранени при нападение с нож в църква

...
Няколко души бяха ранени при нападение с нож в църква
Коментари Харесай

Няколко души са ранени при нападение с нож в църква в Сидни

Няколко души бяха ранени при нахлуване с нож в черква в предградие на Сидни през днешния ден - два дни откакто шестима индивида бяха убити при сходна офанзива в търговски център в най-многолюдния австралийски град, съобщи Ройтерс.
Полицията заяви, че при офанзивата са потърпевши свещеник и гости на храма, само че никой от тях няма животозастрашаващи рани. Нападателят е арестуван и сега спомага на проверяващите.
На видеозапис, оповестен в обществените мрежи, се вижда по какъв начин мъж, облечен в черно, се доближава към свещеник, който съгласно информацията към видеото е свещеник на църквата " Христос, Добрият овчар " в предградието Уокли и го пробожда няколко пъти. Посетители на храма стартират да викат и се притичат на помощ на епископа, заяви Асошиейтед прес.
Това е вторият случай на нахлуване с хладно оръжие в Сидни за последните няколко дни. В събота шестима души починаха при офанзива с нож в комерсиалния център " Уестфийлд " в източното предградие на Сидни Бонди джънкшън. Нападателят бе убит от полицията.   
Преди два дни шестима души бяха убити при офанзива с нож в търговски център в Сидни. Нападателят бе убит от полицайка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР