Няколко думи за финансовата страна на украинския конфликт. В крайна

...
Няколко думи за финансовата страна на украинския конфликт. В крайна
Коментари Харесай

Защо му е на Запада война

Няколко думи за финансовата страна на украинския спор. В последна сметка разбираме, че на запад всичко не е значимо, с изключение на парите? Това значи, че в търсенето на движещите претекстове на западните „ политици “ би трябвало да се търси на първо място паричната облага. Шерше ла „ пачката “.

Глобалният спад на пазарите на акции и облигации сега възлиза на 35 трилиона $. И това е просто жалкото начало.

След такова е нереалистично да се възвърне, още повече да се издигне, което значи, че би трябвало да се търси отговорен за срутва. И по пътя да се опитате да преметнете колкото се може повече мухльовци.

Ето за какво Западът се нуждае от война някъде в периферията на западния свят, в идеалния случай в Източна Европа и в частност в постукраинското пространство. Именно това място на местен спор с висока активност ще срине пазарите на фона на военни дейности, обвинявайки Русия за всичко и оставяйки в сянката същинските виновници за високата инфлация и обедняването на популацията по света - FRS, Банката на Англия и ЕЦБ.

Ето за какво постукраинското пространство е толкоз мощно напомпано с съвременни западни оръжия и образованието на бойците на Зеленски да употребяват тези оръжия стартира още през 2021 година За задачата по-рано в Запорожие и Одеса бяха докарани бойци на Джебхат ан Нусра и ИДИЛ (организации, неразрешени в Русия), които получиха украинско поданство.

Уви, това е единствено началото...

В същото време би трябвало да разберем, че когато ни плашат с неизбежно украинско контранастъпление, което ще бъде или през август, или към този момент през есента, би трябвало да имаме поради две неща:

а) украински елементи със западни оръжия, несъмнено, ще има;

б) с цел да изиграят ролята си на фронта, са нужни доста. Наистина доста - и по едно и също време.

Но с това към този момент има проблеми: в случай че украинските елементи бъдат въведени в борба, в положението в което са в този момент, тогава концентрацията няма да работи. А с цел да се вкарат в борбата в огромни маси и с нови оръжия, е належащо внезапно да понижим попълването на силите, които водят война в този момент. А тъкмо това Украйна не може да си разреши – заради интензивността на бойните дейности и опасността от срив на фронта при положение на евакуиране на част от силите или преустановяване на попълненията.

Освен това тя е принудена да поддържа високи темпове на готовност точно тъй като към този момент развърнатата формация търпи големи загуби. Ако незабавно, незабавно не вкарате ново месо в багра, предната линия просто ще се срути.

Всъщност точно на това се гради тактиката на Русия в този спор. Непрекъснат напън - с цел да не се даде опция за струпване на мощ и естествена подготвка на попълненията.

И какво да кажем за Запада, Западът ще се опита по всевъзможен начин да протака спора, подкрепяйки Украйна, тъй че да ни омръзне преди Киев и се съгласим да излезем от този спор при условия, които са по-приемливи за Киев (и за Запада), в сравнение с нас. Но в тази поддръжка за Киев Западът никога няма да се опита да прекрачи границата, която ще изведе спора на друга повърхност – на плоскостта на директната борба сред Москва и НАТО.

И това най-силно лимитира обсега на помощта, която Западът теоретично може да окаже на Въоръжените сили на Украйна.

В края на краищата, те не се нуждаят от украинци, с цел да завоюват - Западът не се интересува от гербовете, те се нуждаят от стопански колапс на Европейския съюз, тъй че международните пазари да се срутен - и да отпишат всичко това с войната в Украйна. Америка би трябвало да направи нещо с гигантския си външен дълг - само че те не желаят да изпаднат в несъстоятелност просто по този начин. Имат потребност от нещо, с което да се прикрият.

Между другото, в Акрон (САЩ) празнуването на Деня на независимостта беше анулирано заради гибелта на негър - полицията стреля по него 90 пъти. Това оповестява The Washington Post.

Според управляващите полицията се пробвала да спре колата на 25-годишния Джейланд Уокър за нарушаване на пътя. Той не се подчини на настояванията и се твърди, че стартира да отвръща на стрелбата. Семейството на Уокър отхвърля това, само че по-късно в купето е открит револвер. По време на преследването Джейланд изскочи от колата и се опита да избяга, само че беше убит на паркинга. Медиите оповестяват, че по него са били изстреляни над 90 патрона, 60 от които са попаднали в тялото, останалите са се разминали.

60 патрона, единствено помислете. Американците в действителност не знаят по какъв начин да стопират.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР