Няколко дни след Световния конгрес по естетична медицина в Монако

...
Няколко дни след Световния конгрес по естетична медицина в Монако
Коментари Харесай

Революционни конци изместват хирургията в естетичната медицина

Няколко дни след Световния конгрес по естетична медицина в Монако италианският експерт по пластична хирургия доктор Гуидо Маронати бе в България, с цел да показа една от най-новите технологии, промотирани на събитието - най-новия вид на конците Aptos.

Той е на международния пазар от февруари 2019 година, а към този момент се употребява и у нас. Маронати е специалист обучител и организира образования в целия свят, в България такова се състоя в МБАЛ " Св. София ". Той показа трето потомство конци, които съдържат полимлечна киселина, поликапролактон и хиалуронова киселина.

Д-р Гуидо Маронати работи в Милано, първо е работил като общ хирург, само че по-късно се влюбил в прецизността на пластичната хирургия. Практиката му стартира през 2001 година от социална болница. Сега работи напълно в частния бранш в три направление: естетична хирургия, естетична медицина и лазерна медицина. През 2008 година стартира да работи с мезоконци. Единствените тогава са американски. През 2013 година тества конците Aptos и от този момент работи единствено с тях. Те са основани от грузинеца Марлен Сулуманидзе, от който Маронати персонално се е учил.

Д-р Гуидо Маронати даде изявление особено за ФАКТИ :
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР