Няколко дни след противоречивата финална среща за Купата на краля,

...
Няколко дни след противоречивата финална среща за Купата на краля,
Коментари Харесай

Реал проучва вариантите за напускане на първенството

Няколко дни след спорната крайна среща за Купата на краля, от Реал (Мадрид) не са се отказали от желанието си да изоставен испанското състезание. “Белите” са недоволни от отсъждането на съдиите в последните секунди на конфликта, което на процедура обезпечи трофея на Барселона и се съветват със експерти по право по отношение на разновидностите да си тръгнат от Лига АСВ след края на сезона.

Евентуален сходен ход няма да донесе проблеми на столичани в Евролигата, тъй като те имат десетгодишен контракт с най-силния клубен шампионат на континента, само че ще понижи доста приходите на клуба, а също по този начин ще сътвори проблеми и за уредниците на локалното състезание. От “кралския клуб” чакат, че до три или четири седмици ще имат нужните отговори след изследването на всички правни въпроси и възможните последици от сходен ход.

В медийното пространство даже се появи слух, съгласно който от Реал ще влязат в контакт и с НБА, само че вестник Marca акцентира, че сходен процес на нещата изцяло разумно е в областта на фантазиите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР