Няколко дни след поражението от шампиона Лудогорец ще опита да

...
Няколко дни след поражението от шампиона Лудогорец ще опита да
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Локомотив , СЪСТАВИ - доста промени от Стойчо

Няколко дни след провалянето от първенеца Лудогорец ще опита да се върне на победния път. " Червените " одобряват завърналия се в елита Локомотив (София) и нямат право на неточност, защото рискуват да изостанат още по-сериозно от върха в .
Двубоят ще се състои на стадион " Българска войска ", а наказването на домакина да играе без аудитория след ексцесиите против Локомотив (Пловдив) към този момент завърши, тъй че последователите ще могат да поддържат обичания си тим, макар че е работен ден. Мачът сред ЦСКА и Локомотив (София) стартира в 17:30 часа и ще можете да го следите .
СЪСТАВИ
ЦСКА: Бусато, Вион, Лам, Метс, Мазику, Юга, Мухар, Варела, Кери, Йомов, Кайседо
Локомотив (София): Любенов, Семерджиев, Катсикас, Крачунов, Орачев, Дуарте Роча, Кацаров, Мерло, Александров, Лолала, Пинсон
ПРЕДИ ДВУБОЯ
След провалянето от " орлите " ЦСКА даже бе преместен от втората позиция, на която се настани Черно море след равенството с Локомотив (Пловдив). Варненци имат 29 точки, колкото и " армейците ", само че са с по-добра голова разлика. Трябва да се означи обаче, че столичани са с цели 4 мача по-малко!
Локомотив (София) се завърна в елита, само че началото не е по никакъв начин елементарно. Столичните " железничари " ще би трябвало да подобрят резултатите си, в случай че не желаят бързо-бързо да се върнат във Втора лига. Към момента те са с 15 точки от 15 мача и са на 11-ата позиция.
Двата отбора не са играли в професионален дуел един против различен от септември 2016 година, когато Локомотив печели с 2:1 и отстранява " армейците " на 1/16-финалите за Купата на България. Любопитното е, че ЦСКА няма триумф над този противник в 4 следващи мача във всички шампионати, като в 3 от тях даже е губил. Последната победа за " алените " против Локо (Сф) е от септември 2014 година, когато бият с класическото 3:0.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР