Няколко дни след като се завърна от меден месец в

...
Няколко дни след като се завърна от меден месец в
Коментари Харесай

Рачков се гаври със Софка: Още ли си с Гринго?

Няколко дни откакто се завърна от меден месец в прилежаща Гърция, фолк звездата Софи Маринова изгря в Забраненото шоу на Рачков в зала 1 на НДК на 16 април. 43-годишната булка излезе на сцената, с цел да изпее два от най-големите си шлагери – Бурята в сърцето ми и Джурджевдан, нашумяла в осъществяване на Горан Брегович. На централно място, на първия ред се забелязваше и обичания й Гринго.

Рачков не пропусна да се пошегува с калпавия британски на Софка, който я мъчеше по време на присъединяване й в имитаторското шоу Като две капки вода, в което Митко е ководещ. Двамата се сближили точно около занимателното предаване, а комикът бил доста впечатлен от свежото й възприятие за комизъм и радостен манталитет.

Рачков даже се пошегува и с новото й фамилно статукво. Както е известно, колоритната певица дълги години бе като героиня от безизходен латино сериал поради любовните си връзки с доведения си наследник Дачо.

„ Софи, виждам, че Гринго е в залата. Още ли си с него? Да не би към този момент да си влюбена в татко му?”, помайтапи се Рачков и развесели залата. После сякаш на смешка скастри публиката в препълнената зала. „ Вие сте луди да давате по 50 лева за билет за моето шоу. Хората за тези пари жилища си купуват, заедно с терасите”, разсмя гостите си Рачков, намеквайки ги за разразилия се скандал с евтини жилища за властта в скандалния небостъргач Златен век в кв. Лозенец.

През последните месеци Рачков цялостни зали и салони из страната с шоуто си. Негов чест посетител е шлагерният реализатор Веселин Маринов.

„ Шегувам се със Софи и Веско, тъй като са ми другари и знам, че няма да ми се разсърдят”, признава артистът. За присъединяване си в Забраненото шоу на Рачков изпълнителите получавали 4-цифрен хонорар. Сумата комикът плащал от джоба си.

Митко заработвал стотици хиляди от продадените билети, защото залите му постоянно били претъпкани. Често датата за представлението не била задоволителна и екипът на Рачков бил заставен да насрочи втори театър в същия град. Цените обаче във всеки град били разнообразни, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР