Няколко дни преди Русия да започне войната срещу Украйна, на

...
Няколко дни преди Русия да започне войната срещу Украйна, на
Коментари Харесай

Кошмарът на баскетболистката, осъдена в Русия

Няколко дни преди Русия да стартира войната против Украйна, на 17 февруари тази година, съветските управляващи арестуват американската баскетболна звезда Бритни Грайнър на летище Шереметиево в Москва за владеене вейп с масло от хашиш.
 Бритни Грайнър и писмото на арестуваната в Русия баскетболистка до Джо Байдън
Бритни Грайнър насочи вик за помощ

Ще я чуе ли Джо Байдън

През август месец Грайнър, която е олимпийски първенец с националния тим на Съединени американски щати, е наказана на девет години затвор.

Преди ден брачната половинка й Черел Грайнър даде първото си изявление след арестуването й за CBS Mornings. " Тя е в най- най-трудния миг в живота си сега ", споделя тя и добавя, че единствено по диалога по телефона е схванала, че Бритни изобщо не е добре.
 Черел Грайнър

Черел Грайнър

" Плаках два или три дни без да спра по-късно. Това беше най-ужасният диалог, който съм провеждала ", споделя още Черел. Тя споделя, че баскетболистката доста се опасява, че ще бъде забравена в родината си и никой няма да се бори за освобождението й.

" Животът ми няма към този момент никакво значение " с точните думи, които ми сподели ", добавя Черел, представена от Guardian. " Умът ми просто не го побира. " На 25 октомври е планувано делото, в което юристите на Грайнър ще оспорват присъдата й.

По-рано тази година се говореше за вид за освобождението при замяна на пандизчии сред Русия и Съединени американски щати, само че за момента подобен вид не е доказан.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР