Няколко дни преди да бъде излъчено многоочакваното интервю на Опра

...
Няколко дни преди да бъде излъчено многоочакваното интервю на Опра
Коментари Харесай

Меган Маркъл е обвинена в тормоз от служители на кралското семейство

Няколко дни преди да бъде излъчено многоочакваното изявление на Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл към херцогинята на Съсекс са отправени обвинявания за тормоз.

Британското издание The Times твърди, че е подадено недоволство от непосредствен консултант на Меган по времето, когато тя е била работещ член на кралското семейство в двореца Кенсингтън. Нейни представители обаче изрично опровергават.

„ Херцогинята е натъжена от следващата офанзива против нейния темперамент, изключително като човек, който е бил обект на тормоз и е надълбоко зает да поддържа тези, които са претърпели болежка и контузия “, споделя представител на принц Хари и Меган Маркъл в изказване, публикувано от.

„ Тя е твърдо решена да продължи работата си, работейки за съчувствие по целия свят, и ще продължи да се стреми да дава образец за това да постъпваш вярно и вървиш положително. “

Оплакването, за което The Times оповестява, е подадено през октомври 2018 година от някогашния прессекретар на двойката Джейсън Кнауф. Той твърди, че Меган е изгонила двама персонални асистенти от семейството и е подкопала увереността на трети член на личния състав.

Според The Times Кнауф е подал жалбата в опит да отбрани чиновниците на двореца, за които се твърди, че са били унизени от херцогинята на Съсекс, от време на време до сълзи. Твърди се, че един кралски асистент, който е очаквал борба с Меган, е споделил пред сътрудник: „ Не мога да спра да се друсам “.

 Меган и Хари Getty

През февруари 2019 година няколко другари на Меган споделиха пред People, че самата херцогиня е била жертва на „ световен тормоз “ от страна на таблоидната преса , като нейна другарка означи: „ Мег безмълвно e стояла настрани, търпейки лъжите и лъжи “. Материал от ноември 2018 година в Mail on Sunday брандира херцогинята - която е първата цветнокожа жена в актуалната история на кралското семейство - „ Ураганът Меган “ и твърди, че „ бомбардира помощници “ с имейли и известия в 5 часа сутринта, напомнят от.

По мотив обвиняването, на което в този момент е обещано публичност, представител на семейство Съсекс декларира още пред The ​​Times: „ Нека просто назовем това, каквото е – пресметната клеветническа акция, учредена на подвеждаща и нездравословна дезинформация. Разочаровани сме да забележим това клеветническо обрисуване на херцогинята на Съсекс, на което е придадена меродавност от медия. Неслучайно изкривените няколкогодишни обвинявания, целящи да подринат херцогинята, биват предадени на английските медии малко преди тя и херцогът да приказват намерено и почтено за прекарванията си през последните години. “

От Бъкингамския замък също дадоха отговор по тематиката с публично изказване , предава. „ Очевидно сме доста загрижени за обвиняванията в The Times след изказванията на някогашни чиновници на херцога и херцогинята на Съсекс “, стартира то.

„ Нашият екип по човешки запаси ще прегледа събитията, посочени в публикацията. Членовете на личния състав, участващи по това време, в това число тези, които са напуснали семейството, ще бъдат поканени да вземат участие, с цел да проверим дали могат да се извлекат уроци “ , гласи по-нататък изказването.

„ Кралското домакинство има политика за достолепие в работата от редица години, като не понася и няма да толерира тормоз или безпокойствие на работното място. “
 6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха  6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха  6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха  6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха
Материалът в The Times се появява пет дни преди изявлението на Меган и Хари с Опра Уинфри да бъде излъчено по CBS. Очаква се изявлението да обхване пътя на Меган от брака и присъединението ѝ към кралското семейство през майчинство, благотворителна активност и изправянето пред натоварен публичен напън. След това Хари ще се причисли към брачната половинка си, с цел да приказва за тяхното пренасяне в Съединени американски щати и увеличаващото им се семейство.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР