Няколко дни по-късно от офиса на Лаура Кьовеши изпратиха официална

...
Няколко дни по-късно от офиса на Лаура Кьовеши изпратиха официална
Коментари Харесай

ЕНП за арестите на българската опозиция: Това не е политическа игра, има сериозни въпроси

Няколко дни по-късно от офиса на Лаура Кьовеши изпратиха публична позиция, в която не бяха доказани сходни дейности. Писмото от Люксембург не даде безапелационни отговори на заложените въпроси и остави доста тематики с провесен отговор.

Именно това е главната причина ЕНП да пожелае тематиката да влезе в залата на Европейския парламент още идната седмица на съвещанието в Страсбург.

Преди седмица у нас на среща с ръководещите пристигнаха представители на Екологичен потенциал, които да се срещнат с всички елементи към арестите на Борисов и членове на ГЕРБ, след показания дадени от премиера Кирил Петков.

Вебер и други представители на ЕНП няколко пъти, към този момент сигнализират за тематиката с върховенството на закона в България. През предходната година от партията показаха своята паника и след сигналите, които бяха изпратени от политически партии у нас, за съществени репресии от страна на силовото министерство по време на изборите в България.

Все още не е ясно каква ще е позицията на останалите групи в Европейския парламент. Ако точката бъде призната, се чака да бъде разисквана на 6 април в Страсбург.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР