Няколко дни лежи вкъщи /б.р. починалият д-р Юлиан Стамов/, след

...
Няколко дни лежи вкъщи /б.р. починалият д-р Юлиан Стамов/, след
Коментари Харесай

Катя Сунгарска: За София са нужни поне 80 спешни екипа, а има 18

" Няколко дни лежи у дома /б.р. умрелият доктор Юлиан Стамов/, по-късно го транспортират с кола за спешна помощ до болничното заведение, там също е към седмица, в сряда са го интубирали и в петък сутринта той си отиде ", съобщи пред Българска национална телевизия представителят на столичната Спешна помощ Катя Сунгарска.

" Вчера /б.р. - в събота/ излезе следващата подигравка с умрял по време на осъществяване на служебния си дълг доктор. Това беше някакъв памфлет, написан от името на неговото семейство, че той е умрял от рак и че това е било предстоящо. Категорично желая да заявя, че това е най-гнусната вест, която може да се направи ", сподели Сунгарска.

" Когато става въпрос за COVID-19, където и да е в София, екипът се връща в централата, облича се в защитни дрехи и по-късно отива на адреса, взима пациента и го откарва в болничното заведение, оттова се връща отново в централата, обеззаразява се, както и колата за спешна помощ, което лишава към 45 минути до час. При нашия тежък кадрови недостиг това е голямо предизвикателство ", показа Сунгарска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР