Няколко дни бяха достатъчни за Роксана и Теди Александрова, за

...
Няколко дни бяха достатъчни за Роксана и Теди Александрова, за
Коментари Харесай

ЧУДО: Карантината сдобри Роксана и Теди Александрова

Няколко дни бяха задоволителни за Роксана и Теди Александрова, с цел да премислят връзките си, разяснява се след непредвиденото помирение посред им. Пайнерките освен се сдобриха, а разгласиха собствен видео диалог в обществените мрежи, в който напоително се хвалеха една друга и акцентираха качествата си, видя HotArena.

Чудото се случи в границите на самодейността на Роксана да прави онлайн шоу, в което прави изявленията със свои известни другари. Сред тях към този момент са сътрудника им Емилиано и поп артиста Орлин Павлов. „ Гостуването ” на Теди Александрова в неофициалното шоу на Роксана бе ненадейно, поради слуховете за кавгата им.

Роксана и Теди бяха първи приятелки преди време, дори показаха в дует националната ария „ Честност и добрина ”, пътуваха по участия и прекарваха дружно всяка свободна минута. И внезапно певиците, които напоително се хвалеха една друга по изявленията, разредиха взаимните си изяви. През есента, предходната година Роксана показа за разрива, без да загатва име. Не разяснява и последвалите догатки, че става дума за Теди Александрова. „ Има една персона, този 1%, който оставих, която има проблем с мен, не аз с нея. Ако тя един ден покаже благосклонност, без значение от всичко, не споделям, че би трябвало да се извинява, не ми би трябвало никакво опрощение, нито пребивавам за това, нито пък значи нещо за мен. Просто да покаже предпочитание и да каже: „ Ей, това в действителност беше неуместно ” –  за мен това би било задоволително, тъй като тази история е глупава и смешна ”, показа изпълнителката на „ Спомени ” тогава. Дали говореше за колежката си от „ Пайнер ” по този начин и не стана ясно.

Все отново този въпрос към този момент не е настоящ, защото Роксана и Теди Александрова д емонстрираха не просто положителни колегиални връзки, а сърдечна дружба. В изявлението, което разгласява в обществените мрежи, Роксана задаваше въпроси на Теди, като съвсем всеки вървеше с комплимент. Блондинката също я „ четкаше ” и не пестеше суперлативи. „ И ти си се разхубавила, откакто роди. Станала си още по-сладка ”, отвърна Теди, когато Роксана съобщи, че е станала още по-хубава. Блондинката не се съгласи с уточнението, че колежката й би трябвало още да се вталява, тъй като не била качила кой знае какъв брой килограми, написа " Уикенд ".

Теди направи малко резюме на характера на Роксана, с което накара мнозина да предположат, че двете фактически са били скарани преди време. „ Естествено, всеки има своите неточности, издънки в характера, като цяло... Но аз мисля, че ти имаш положителното и фактът, че се грижиш за толкоз доста хора, за цялото си семейство, значи в действителност, че не си лакомец. А в днешно време човек да не бъде лакомец, в действителност си е огромна работа ”, съобщи Теди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР