Няколко човека още трябва да решат към кого им е

...
Няколко човека още трябва да решат към кого им е
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няколко човека още трябва да решат към кого ще бъдат лоялни

" Няколко индивида още би трябвало да решат към кого им е лоялността - към тяхната партия и водач, който съгласно мен не е извършил обещаното към народа или към всички нас. Да имаме отговорност към България, да имаме шанса да не влезем в политическа рецесия. Всеки един от тях носи отговорността за личното си решение ". Това разяснява министър председателят в оставка Кирил Петков във връзка с подкрепата за кабинет " Василев ", предава кореспондент на Sofia24.bg .

" Продължаваме промяната " продължава да приказва с всички депутати, които желаят да видят управническата стратегия на новия кабинет. Единствено се придържаме към нашето заричане, да не приказваме с четиримата индивида, които казахме през цялото време. Всички други имат покана да приказват с нас ", разяснява Петков.

До петък самостоятелните народни представители, напуснали ПГ на Има Такъв Народ, би трябвало да решат дали да поддържат държавно управление на Асен Василев, обявиха те в неделя след консултациите. Междувременно от " Продължаваме Промяната " обявиха подготвеност да беседват и с други депутати от " ИТН ", които, по думите на Асен Василев, могат да взимат независимо решения. Той категорично изключи диалози с водача на ИТН Слави Трифонов и с ръководителя на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов.

В неделя пред БНР Йорданов сподели, че натискът от страна на Политическа партия върху техни депутати продължава, само че към този момент по различен метод - заобиколно, посредством познати.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР