Няколко човека днес ми казаха, че са забелязали особено полицейско

...
Няколко човека днес ми казаха, че са забелязали особено полицейско
Коментари Харесай

Какво купуване, какво продаване?

Няколко индивида през днешния ден ми споделиха, че са забелязали изключително полицейско наличие в града. Не обърнах внимание, още повече, че аз самият няколко пъти излизах от къщи и не забелязах такава блъсканица.
Тази вечер от новините обаче, с изненада узнавам, че в действителност е имало някаква акция, под необичайно кодово наименование „ Битова престъпност&Купуване на гласове “. Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Но кой съм аз да давам ум?

Малко по-късно от районните медии разбрах, че акцията не била каква да е, а огромна.
Разбира се, отнасям се с голямо почитание към труда който поставят момчетата от полицията. Защото от репортажа на централните медии излиза наяве, че обикалят ромските махали в търсене на купувачи/продавачи на гласове.

Между другото за битова престъпност и думичка нямаше, само че това не е значимо.

Убеден съм, че не огромен, само че сериозен държавен запас щеше да бъде икономисан, в случай че бяха създали една 5 минутна информация в ЦИК.

От няколко години, ромските секции, освен в Стряма само че и в цялата община се радват на мира по време на избори. Броят на гласувалите там клони към нула. Какво пазаруване, какво пласиране?

И защото получавам информация, че локалните деятели са се превъзбудили, видите ли офанзивата е против партията, която печели безапелационно изборите през последните 16 години в общината, ползвам информация от ромската секция в Стряма.

Баш там където родната полиция е търсила някакъв вземане-даване.

А, като екстра, за локалните деятели ползвам и броя на гласувалите за ГЕРБ. Впрочем, безусловно аналогична е обстановката и в другите обитаеми места в общината.

Както споделих, информацията е обществена и справката може да се направи за 5 минути. За човек, който за първи път отваря уеб страницата на ЦИК – за 10. И в случай че въпреки всичко не могат да се оправят – подготвен съм да спомагам когато и да е.

Убеден съм, че знаят къде пребивавам!

2/104 Младен Шишков, кандидат-депутат от ГЕРБ-СДС за Пловдив област
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР