Няколко човека бяха ранени при стрелба край централата на Агенцията

...
Няколко човека бяха ранени при стрелба край централата на Агенцията
Коментари Харесай

Стрелба близо до централата на АНС, има ранени

Няколко индивида бяха ранени при пукотевица край централата на Агенцията за национална сигурност (АНС) на Съединени американски щати във Форт Мийд, щата Мериленд, съобщи Ройтерс, като се базира на американски медии. Източник, непосредствен до ФБР, което проверява случая, сподели, че по всяка евентуално не става дума за терористичен акт.
 
Trump briefed on shooting at NSA headquarters in Maryland
— Bloomberg (@business) Инцидентът е станал в 7 часа сутринта, когато ч ерна кола се е пробвала да влезе в комплекса, ситуиран покрай оживена крайградска автомагистрала на към 50 км североизточно от Вашингтон. От ведомство оповестиха, че п о първични данни никой от потърпевшите не е получил огнестрелни рани . АНС не посочи кой е създал изстрелите - защитата на комплекса или пътуващите в колата, само че акцентира, че на местопроизшествието са били открити оръжия . От организацията споделиха още, че неколцина ранени са били откарани в болница.
 
DEVELOPING: Security incident being investigated after reports of shooting outside National Security Agency (NSA). -
— NBC News (@NBCNews) На видеозапис , изработен на местопроизшествието, се виждат с леди от патрони по предното стъкло на кола, която се е блъснала в бетонна бариера.

 
Report: Officer injured in NSA shooting
— Steve The Stick (@SteveTheStickny)
По-рано в сряда американски медии оповестиха за минимум трима ранени край армейската база, където, с изключение на АНС се обитава и федералната школа за киберкомандване и отбрана на информацията . Президентът Доналд Тръмп е осведомен за случая, сподели говорителка на Белия дом.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР