Няколко часа след появата на информацията за свален руски военен

...
Няколко часа след появата на информацията за свален руски военен
Коментари Харесай

Първи снимки на сваления руски самолет в Сирия, ето какво остана от бойната машина

Няколко часа след появяването на информацията за свален съветски боен аероплан в Сирия, от Министерството на защитата в Москва потвърдиха медийните известия, като прецизираха, че водачът на машината е умрял в пердах с „ терористите “, написа ПИК.

" Пилотът съумя да рапортува за катапултиране в регион, следен от терористите от „ Джебхат ан Нусра “. В пердах с терористите водачът е умрял “, разясниха от военното ведомство в Москва, като в същото време обясниха: „ По предварителна информация, самолетът е свален с портативна зенитно-ракетна система “. По-рано в медиите бе публикувана информация, според която машината е свалена с ракета от опозиционните сили на режима в Дамаск.



Данните за ориста на водача бяха спорни. Двама източници от опозиционните сили на Дамаск твърдяха, че водачът на съветския аероплан е тежко ранен. Той е избегнал злополуката на машината и е съумял да се приземи с парашут. След това е бил покорен. Трети източник заяви, че водачът е бил погубен.Щурмовикът Су-25 е бил свален с ракета наоколо до основна автомагистрала, която е била подложена на яростна въздушна офанзива в композиция с опитите на държавните сили да напредват в региона.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР