Няколко часа след подигравателните коментари за нейната визия в интернет

...
Няколко часа след подигравателните коментари за нейната визия в интернет
Коментари Харесай

Андреа отговори на нападките за фотошопа

Няколко часа след подигравателните мнения за нейната визия в интернет пространството, Андреа отговори на нападките. „ Хора, това ли е най-важното? “, попита певицата във Facebook, която постоянно разкрасява фотосите си с Фотошоп.

Веднага след излизането на статуса, голям брой консуматори на обществената мрежа ѝ дадоха отговор. Тази заран обаче постът липсва от формалния профил на Андреа и най-вероятно е бил заличен.

Както към този момент писахме, певицата бе коментатор на финала на Big Brother Most Wanted. Малко след края на предаването, с изключение на изявления за спечелилия, се появиха много колажи на попфолк изпълнителката. От тях се вижда, че онлайн тя наподобява много по-пълна в съпоставяне със фотосите ѝ във Фейсбук.

„ Кадри от вчерашното живо предаване в студиото на „ Big Brother Most Wanted “, където Андреа бе измежду бранителите. (Не разтегнати фотоси в автентичен размер) “, написаха админите на формалната страница на певицата в обществената мрежа.

Колажите на певицата провокираха горещи разногласия в интернет. По-голяма част от потребителите на обществените мрежи са на мнение, че обичаната на Кубрат Пулев може да е бременна или има здравословни проблеми, само че не е нужно да поправя по този метод фотосите, тъй като онлайн си проличава разликата. Под фотосите на фолкфурията се появиха стотици обидни мнения по неин адрес.

„ Скъпа Андреа, нощес те гледах и единствено да вметна – одобрявам те, само че нямаш нищо общо със фотосите. Нито тези, нито всички, които публикуваш. Красива си със или без фотошоп. Но е видно какъв брой доста го използваш “, написа жена под фрагментите.

„ Едва ли някой ще си прави труда да ви разтегля фотосите! Целия хейт идва от това, че действителната ви визия и тази от обществените ви профили е радикално друга! Килограмите не са мотив за насмешка, само че в случай че вие не се харесвате такава (а то е видно от труда, който влагате в обработки и оправдания) направете нещо за себе си! “, разяснява друга фенка на Андреа.

Певицата не за първи път притегля вниманието с визията си. През тази година хора с по-зорко око я хванаха на няколко пъти, че е прекалила с коригирането на фотосите си, заради което има груби неточности по фотосите ѝ.

Източник: tialoto.bg
Сними: Нова тв
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР