Няколко часа след като официално стана ясна новата дата за

...
Няколко часа след като официално стана ясна новата дата за
Коментари Харесай

Скандали около новата дата за Ел Класико, Ла Лига ще оспорва решението в съда

Няколко часа откакто публично стана ясна новата дата за провеждането на първото за сезона Ел Класико сред Барселона и Реал Мадрид, Ла Лига разгласи, че има намерение да съди Испанската футболна федерация поради днешното решение. То бе взето с 2:1 гласа, като срещу бе точно представителят на Ла Лига.

" Ла Лига не може да се съгласи с решението на комисията да утвърди датата 18 декември след реализиране на съглашение сред Барселона и Реал Мадрид, само че макар възраженията на Ла Лига по отношение на датата, в която би трябвало да се изиграе отсроченото Ел Класико. Проучваме деликатно документите, която получихме по отношение на процеса по взимане на въпросното решение. Това се прави за да се оцени предприемането на възможни правни дейности и против кого би трябвало да бъдат ориентирани те ", гласи формалното мнение на органа, администриращ испанското състезание.

От Ла Лига упорстваха Ел Класико да се организира на 7 декември, тъй като на 18 декември има и кръг от конкуренцията за Купата на краля.
LaLiga say they don't agree with the RFEF Competition Committee's decision to play #ElClásico on 18th December and are looking at taking legal action pic.twitter.com/uTtEPww6ro
— The Spanish Football Podcast (@tsf_podcast) October 23, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР