Няколко часа преди палежа на скъпия „Мерцедес” на Гребната, собственикът

...
Няколко часа преди палежа на скъпия „Мерцедес” на Гребната, собственикът
Коментари Харесай

Часове, преди да открие лъскавия си "Мерцедес" в пламъци на Гребната, пловдивският бизнесмен...

Няколко часа преди палежа на скъпия „ Мерцедес” на Гребната, притежателят на возилото е подал тъжба в полицията. Причината за сигнала бил, че 43-годишният пловдивчанин заварил автомобила си с нарязани гуми в утринните часове на деня, написа.

Припомняме, че тъкмо до ресторант „ Ловен парк” изгоря нов автомобил „ Мерцедес”, като той е изцяло погубен. Колата е била запалена от двете страни по едно и също време. На място са пристигнали екипи на пожарната, които са изгасили колата с пяна. Собственикът на возилото е 43-годишен пловдивчанин.

И в този час немското возило към момента е на мястото на закононарушението. Около него продължава да се носи миризмата на разтопена пластмаса, както и на гориво. Следите от пожарът ясно си личат в периметъра към колата.

Мерцедесът е изцяло погубен. От огъня стъклата са пръснати и разпилени към возилото.

От пловдивската пожарна оповестиха, че сигналът за случаят е подаден в 21:45 часа. Образувано е досъдебно произвеждане и казусът е предаден на прокуратурата.

В деня на палежа, гумите на мерцедеса са били разрязани. Собственикът е подал сигнал в полицията. Самата кола път е съзнателно запалена – полята със запалителна течност от двете страни.

Все още проверяващите работят по всички вероятни версии за похищението. Медията ни научи, че притежателят на колата е строителен бизнесмен. Христов е съучастник в 6 компании, две от които за строителство с огромен уставен капитал. Още една компания е с присъединяване на 43-годишния пловдивчанин – за медицински консумативи. Другите компании са свързани още веднъж за недвижими парцели.

Още нощес, предприемачът бе на мястото на случая.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР