Няколко часа преди да отпътува за Токио гимнастикът Дейвид Хъдълстоун

...
Няколко часа преди да отпътува за Токио гимнастикът Дейвид Хъдълстоун
Коментари Харесай

Кое е по-трудно - предложение за брак или спечелване на медал?

Няколко часа преди да отпътува за Токио гимнастикът Дейвид Хъдълстоун предложи брак на дългогодишната си другарка - националката по художествена гимнастика Ерика Зафирова. Пред погледите на всички девойки, треньорите и другари тя споделя заветното " Да ".

Кое обаче е по-трудно - да спечелиш орден или да паднеш на колене пред обичаната? Отговорът на този въпрос даде самият Хъдълстоун в изявление за bTV преди да замине за олимпийските игри.

" Да печеля орден! Защото с Ерика в действителност доста се разбираме, доста обич поставяме. Но, като се замисля, може и да е 50 на 50. Труден въпрос... По-трудно е да спечелиш орден, сигурно. ", сподели Дейвид.

" Чувствам се доста добре. Това за мен е доста особено, защото отдавна ни е фантазия да отидем дружно на олимпийски игри. Тя постоянно ме е подкрепяла в най-трудните и най-тежките моменти. За мен беше в действителност доста специфичен снощният спомен. Радвам се, че тя ми сподели " Да ", че одобри. Все положителни страсти. Най-хубавото нещо беше, че не се замисли. Каза " Да " със сърце и огромна усмивка! "

Двамата евентуално ще стартират подготовка за сватбата след Игрите. В Токио и Ерика, и Дейвид за първи път ще усетят олимпийската страст. Тя ще бъде част от ансамбъла, а той завоюва правото да показва България в спортната гимнастика.

" Горд съм, че дружно ще представяме България на огромен конгрес. Надявам се и те да си изиграят и да си вземат заслуженото. ", добави Хъдълстоун.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР