Няколко бутилки със запалителна смес бяха хвърлени тази сутрин по

...
Няколко бутилки със запалителна смес бяха хвърлени тази сутрин по
Коментари Харесай

Обстреляха със запалителна смес института Роберт Кох

Няколко бутилки със запалителна примес бяха хвърлени тази заран по постройка на института " Роберт Кох ", националната организация на за надзор на болесттите. Това заяви берлинската полиция, представена от ДПА. Човек от защитата на института е съумял да загаси пламъците, само че нападателите избягали.
Един прозорец е строшен, само че няма потърпевши хора. Поради това, че се подозира " политически претекст ", формираното дело за опит за тенденциозен палеж е предадено на държавните органи за престъпни следствия, заяви още полицията.
 Над 11 000 инфектирани за денонощие с ковид в Германия Над 11 000 инфектирани за денонощие с ковид в Германия
Броят на доказаните случаи на COVID-19 в Германия за денонощието е повишен с 11 176, заяви през днешния ден институтът " Роберт Кох ". Досега в с...
" Роберт Кох " е главният институт по публично здраве в Германия. Той следи броя на случаите на ковид във федералната република и поучава държавното управление по тактиката за преодоляване на разпространяването на вируса. Според полицията нападнатата постройка се намира в южния берлински регион Темпелхоф-Шонеберг и не става дума за главната постройка на института, която се намира в северозападната част на немската столица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР