Няколго града в Холандия вече се включиха в надпреварата кой

...
Няколго града в Холандия вече се включиха в надпреварата кой
Коментари Харесай

Холандски градове вече се надпреварват за Евровизия 2020

Няколго града в Холандия към този момент се включиха в конкуренцията кой от тях да е хазаин на Евровизия 2020, откакто Страната на лалетата тази година сграбчи първото място в състезанието.
Амстердам, Ротердам, Хага и Маастрихт непринудено показаха предпочитание да провеждат събитието, което постоянно притегля милиони гости със своите екстравагантни осъществявания.
Любимецът на букмейкърите Дънкан Лаурънс донесе първата победа на страната си за 44 години, откакто победи 25 други финалисти на последното издание, извършено в Тел Авив в събота вечер.
25-годишният артист, който излезе като бисексуален през 2016 година и употребява новия си профил, с цел да се застъпи за по-голяма приемливост, притегли публиката с баладата си " Arcade ".
Италия приключи на второ място, а Русия - на трето място в резултатите, които съчетаха гласовете на журита от участващите страни, както и фенове вкъщи.
" Ние се гордеем с Дънкан Лаурънс, който е превзел Европа с музикален клас... и ще докара вкъщи Евровизия идната година ", написаха в Туитър холандският крал Вилем-Александър и брачната половинка му кралица Максима малко след оповестяване на спечелилия.
Премиерът Марк Рюте се причисли към хора от похвали, приветствайки представянето като " възвишено и мощно ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР