Някои зодии ще се сблъскат със сериозни трудности тази есен.

...
Някои зодии ще се сблъскат със сериозни трудности тази есен.
Коментари Харесай

Кошмарна есен за родените на тези дати

Някои зодии ще се сблъскат със съществени компликации тази есен. За това предизвести съветският астролог прогнозист Мила Шакун.

По думите й, в този момент се вижда мощното въздействие на планетата Сатурн и следствията му ще бъдат усетени изключително мощно от представители на зодиакалния кръг, родени на избрани дати.

" В този ​​списък попадат Девите, родени сред 23 и 27 август, Близнаците, родени сред 21 и 25 май, Рибите, родени сред 19 и 23 февруари и Стрелците, родени сред 23 и 27 ноември ", изяснява експертката.

Тя прибавя, че въздействието на Сатурн ще се усети под формата на избран размер товар, който ще се стовари върху плещите на тези хора.

" Ще се появи огромно вътрешно напрежение, може да зародят проблеми със самочувствието, да възникне чувството, че целият свят е против тях и би трябвало да се оправят с това ", споделя още тя.

Шакун обаче успокоява, че човек може да се възползва даже от най-напрегнатите астрологични въздействия.

Астроложката предлага на въпросните зодиакални знаци да не се отчайват, а да опитат да проявят оптималната дисциплинираност и да провеждат живота си по този начин, че всичко да върви по проект.

" Трябва да деянията усърдие и да не забравяте, че всичко може да бъде преодоляно. Поставяйте си амбициозни цели и самоуверено вървете към тях, даже в случай че сега ви се коства доста мъчно и нямате задоволително сили за това.

В спорта можете да добавите статични натоварвания. Това ще ви зареди с сила.

Препоръчително е и да практикувате аскетизъм – откажете се от ненужното, безполезното и насочете насъбраните в аскетизма сили за реализиране на задачите си ", показва в умозаключение специалистката, написа jenata.blitz.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР