Някои зодии са по-склонни да изпаднат в депресия от други.

...
Някои зодии са по-склонни да изпаднат в депресия от други.
Коментари Харесай

Зодиите, които често изпадат в депресия

Някои зодии са по-склонни да изпаднат в меланхолия от други. Ето кои са те.

Рак

Прекалено сте чувствителни, тъй че понякога се нуждаете от уединение, с цел да лекувате раните си в тишина и успокоение. Понякога това не е допустимо. И защото сте много затворени и задържате всичко в себе си, депресията няма да ви подмине.

Лъв

Всеки ден за вас е нова опция за триумф и достижения, само че когато дълго време в живота ви няма смяна, може да изпаднете в меланхолия.

Неуспехи, неточности, гафове - всичко това способства за неприятно въодушевление и мрачните мисли при Лъвовете. Лошото време също постоянно се оказва причина за депресията им.

Дева

Как можете да изпаднете в меланхолия, откакто имате за осъществяване куп планове и задания? Девата в действителност е толкоз заета, че не ѝ остава време да изпадне в меланхолия. Но все пак безкрайната работа постоянно става причина за тревожните мисли на този знак.

Умората е това, което предизвиква меланхолия при Девата.
 4 зодии, които в никакъв случай нямат проблем с парите 4 зодии, които в никакъв случай нямат проблем с парите
Много хора имат вяра, че с цел да забогатеят, с изключение на усърдие и упорита работа е нужен и шанс. Според астролозите зодиакалният знак, под...

Затова се пробвайте да не се натоварвате прекомерно, тъй като рано или късно ще рухнете от безсилие.

Везни

Вашата вродена податливост към търсене на баланс и естетика ви оказва помощ да избегнете изпадането в крайности. Но все пак депресията не ви е непозната. Обичате да глезите себе си и другите и постоянно търсите нещо позитивно във всяка обстановка.

Когато дисхармонията и раздорът стартират да ви тормозят, по-добре се оттеглете, с цел да възстановите салдото. Поглезете се с нещо, което в действителност ви прави щастливи. 

Водолей
 Кои са най-лошите черти на всяка зодия? Кои са най-лошите черти на всяка зодия?
В тази публикация ще разгледаме най-лошите черти на всяка зодия. Вижте кои са те:  Овен Овните могат да бъдат коне с капаци, инатлив...

Прекомерно прочувствено реагирате на стресови обстановки, изключително когато нещата не вървят по проект. Когато не можете да разрешите даден проблем, макар всичките си старания, тогава просто се оттеглете и не говорете с никого. 

Запомнете, че депресията и психосоматичните болести постоянно са резултат от нереалистични упования и пресилени условия към себе си.

Риби

Реагирате прочувствено на обстановки, на които другите хора даже не биха обърнали внимание. Ето за какво постоянно ставате жертва на меланхолия, която ви застига всякога, когато фантазиите и очакванията ви се срутен.

Можете да прекарате години в положение на незаинтересованост, без предпочитание да вървите напред. Много е значимо в такива моменти да не оставате сами. Намерете другари, които ви поддържат и въодушевяват. Правете това, което обичате и не затваряйте вкъщи - това е вашето избавление от депресията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР