Някои зодии не само ще имат голям късмет през последния

...
Някои зодии не само ще имат голям късмет през последния
Коментари Харесай

Тези зодии ще забогатеят през август

Някои зодии освен ще имат огромен шанс през последния месец от лятото, само че и ще завоюват много пари. Ето кои ще са те съгласно iwoman.bg:

Рак

През първата половина на месеца финансовото ви положение ще се усили. Може да получите бонус от шефа си, или ненадейно да спечелите от лотарията. Каквото и да стане, харчете рационално парите си. Не пилейте средства, с цел да може да се справите добре през идващите месеци.

Дева

Парите освен ще ви стигат през август, само че и ще са допълнително. Но бъдете деликатни! Когато човек получи повече пари, стартира да харчи повече. Това с цялостна сили ще важи за Девите през месец август. Няма неприятно да си купите някои неща, за които сте си мечтали дълго време, само че не прекалявайте с покупките!

Стрелец

Честито! Ще получите по този начин чаканото нарастване на заплатата. Съветваме ви да ги вложите в нещо, което ще ви е от изгода в бъдеще. Помнете, че който не рискува – не печели. Разходите ви ще нарастват с напредването на дните, стига да ги вложите рационално.

Козирог

Първата половина на месеца е удобен интервал във финансово отношение за представителите на знака Козирог. Тогава ще имате спомагателни доходи от сполучливи покупко-продажби, свързани с недвижимо имущество, оформяне на условия по заем. Може да разчитате на финансова поддръжка в миг, в който имате потребност от нея.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР