Някои зодии имат редица положителни качества, едно от които е

...
Някои зодии имат редица положителни качества, едно от които е
Коментари Харесай

Трите зодии, които държат на дълготрайната любов

Някои зодии имат редица позитивни качества, едно от които е това, че гледат извънредно съществено на любовните взаимоотношения. Те не обичат изневерите, срещите за една нощ и всичко, което не води до съществено развиване. Предпочитат същинска и дълготрайна обич, вместо всяка вечер да флиртуват с разнообразни хора из питейните заведения. Разграничили сме 3 зодии, дано забележим кои са те:

Телец

Телците не стартират връзка, в случай че няма да е сериозна. Те усещат, когато индивидът против тях е подобаващ и не си губят времето, а работят. Но преди да създадат огромната крачка, несъмнено, избраникът минава през разнообразни „ проби “ – Телецът проучва държанието и характера му, желаят да бъдат сигурни, че с този човек споделят идентични идеали за бъдещето и няма да си изгубят времето и да се нараняват на вятъра. Във връзка, представителите на тази зодия са доста почтени и лоялни по отношение на сътрудниците си, а и непрекъснато се грижат да поддържат пламъка жив.
 Зодиите, които НЕ понасят ИЗНЕВЯРА Зодиите, които НЕ понасят ИЗНЕВЯРА
Има хора, които безусловно не могат да търпят невярност. За тях връзките са свързани с ангажираност и преданост. Те в никакъв случай не могат да се...

Козирог

Знаем, че Козирозите доста обичат работата си, всеотдайни, виновни и съществени хора са, само че освен в работен проект, само че и в персонален – те чакат и отдават същото и във връзките си. Те желаят да основат устойчиво семейство, личен дом и обилна женитба и по тази причина не обичат несериозните забежки, ами търсят същинската половинка. Връзките им нормално са постоянни и здрави, тъй като Козирозите не дават мотиви за ревнивост и кавги, щом са избрали даден човек, те ще се опитат да го задържат до себе си доживот. Както към този момент установихте, те не се майтапят, гледат на любовните връзки много съществено и няма да си губят по този начин скъпото им време с хора, които не споделят техните възгледи.

Дева

Девите го играят сурови, само че единствено на осанка, а за връзките да не приказваме – те радикално се трансформират стане ли въпрос за обич. Лесно се влюбват, само че се отдръпват, когато видят, че за другия това не е нищо повече от следващия флирт. Търсят сериозна връзка, която могат да развият в освен това за в бъдеще. Имат много точни и ясни критерии, от които не се отклоняват. Веднага прочитат индивида и съвсем в никакъв случай не бъркат за мнението си по отношение на него. Още при запознанството те могат да кажат дали сте подобаващ за тях, или не. Не обичат обичайните срещи – покана за кафе, ресторант или разходка в парка. Те желаят да бъдат впечатлени, да вникнат в света на обичания и по тази причина избират по-скрити и специфични за другия места. Не обичат кавги, изневери и неистини и по тази причина връзките с тях нормално са гладки и спокойни. Искат да се убедят, че са толкоз значими за обичания, колкото и той за тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР