Някои зодии биха изневерили, ако нещо наистина сериозно куца във

...
Някои зодии биха изневерили, ако нещо наистина сериозно куца във
Коментари Харесай

Как изневеряват зодиите, кои са най-големите кръшкачи?

Някои зодии биха изневерили, в случай че нещо в действителност съществено куца във връзката им, други изобщо не си падат по изневярата, трети пък са изпечени неверници.

Kаква е вероятността за невярност при всяка зодия съгласно нейните прочувствени и физически потребности:

Овен

Тази зодия е буйна и импулсивна. Може доста бързо да трансформира другарските връзки в вихър от полово напрежение.

Телец

Телецът е сензитивен и удобен. Вярва в моногамията и за нищо на света не би прекрачил правилата си.

Близнаци

Близнаците обичат разнообразието и елементарно се отегчават. Ако не намерят това, което желаят във връзката си, не биха се поколебали да го потърсят другаде.

Рак

Ракът е прочувствен и съчувствен. Преди да вземе решение, добре обмисля по какъв начин дейностите му ще се отразят на околните му, по тази причина изневярата е дума, която не попада в речника му.

Лъв

Лъвът обича драмата и копнее за нови вълнуващи прекарвания. Не желаеме да му слагаме тежката присъда, че тази зодия изневерява най-вече от всички, само че в случай че би трябвало да съставим лист, несъмнено ще е измежду първите три места.

Дева

Девата чудесно знае какво има и какво ѝ е коствало да го реализира. Нищо не е в положение да я накара да залитне от правия път.

Везни

Тази зодия е дипломатична и елегантна. Цени сантименталните, даже старомодни взаимоотношения. Набързо изконсумираните повърхностни усеща по никакъв начин не са по усета ѝ.

Скорпион

Скорпионът мъчно позволява някого до себе си, по тази причина по явни аргументи мъчно би се поддал на моментно предпочитание.

Стрелец

Стрелецът има мощно екстровертен темперамент. Въпреки това държи на транспарантните взаимоотношения и би поставил завършек на взаимоотношенията си с сегашния сътрудник, преди да допусне различен човек в живота си.

Козирог

Козирогът е сериозен и самостоятелен. Трудно стартира взаимоотношения, тъй като има високи условия. Веднъж щом допусне някого в живота си обаче верността му е обезпечена.

Водолей

Той е интелигентен и праволинеен. Държи да реализира дълбока и пълноценна връзката със събеседниците си. Шансът да изневери е нулев, тъй като му е нужна повече от една нощ или няколко небрежни излизания, с цел да се впечатли от някого.

Риби

Лоялността на Рибите е именита. Ако би трябвало да признаем една от зодиите за честен победител в класацията, ето я! /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР